top of page

Waarom

Er is een deel in ons allemaal dat droomt van een betere wereld. Die vonk van inspiratie die daarvoor nodig is dat realiseert the Green Escape. Wij geloven dat the Green Escape inspireert en dat er zo verandering plaats gaat vinden. Door gamification van de Sustainable Development Goals realiseren wij dit. The Green Escape is inzetbaar als escaperoom en als duurzaam bedrijfsuitje met als doel het realiseren van teambuilding en het vergroten van het bewustzijn (increasing awareness) rondom duurzaamheid en maatschappelijke onderwerpen. 

Het verhaal

Er was eens een idee over een duurzame escape room. Op 5 maart 2020 was de investering om the Green Escape te realiseren rond. Helaas gooide de Corona-crisis roet in het eten. Het idee ging in de Corona-crisis van de tekentafel naar een concrete droom. De sleutel was Crowdfunding. Er gebeurde iets wonderbaarlijks, in

30 dagen is er bijna € 10.000 opgehaald, mensen geloofden in the Green Escape. De puzzelstukjes vielen op zijn plaats en op 25 september 2020 werd the Green Escape een feit. 

Lisette Wegman

Het initiatief, idee en realisatie van the Green Escape is in handen van Lisette Wegman. Lisette is al 10 jaar zelfstandig ondernemer en een creatieve conceptontwikkelaar en projectmanager van evenementen, incentives, campagnes & escaperooms.

Het verhaal

Lisette sep 2022_edited.jpg
Lisette Wegman in actie bij the Green Escape
bottom of page