top of page

the Green Escape

Reviews

Alexandra |  Just Good People

Een aanrader, dit spel! Lekker duurzaam! Voor elk team dat is ontsnapt uit "the Green Escape" wordt door de organisatie een boom geplant. Dat is gaaf! Drie stuks in ons geval! 

Frank & Andhika | Maandag

Op dag 2 van onze onboarding hebben we al de wereld gered! Nogmaals dank je wel voor het organiseren en faciliteren van de leuke brainstorm en de Greenescape! Erg leuk om kennis met je te maken en om het spel te ervaren!

Anke | Capgemini

Nogmaals heel erg bedankt voor het faciliteren van de green escape. Ik heb na afloop erg enthousiaste reacties van mijn collega's gekregen. Het was een geslaagde kick off van ons jaar en daar heeft het green escape spel zeker aan bij gedragen.

Martijn Meerman

Hele mooie gamification van een belangrijk onderwerp!

Myrte | Nationale Politie 

Het concept van the Green Escape sprak erg aan, omdat er een stukje maatschappelijk belang bij zit wat goed bij ons past. Echter, was het in het begin erg onduidelijk wat precies verwacht werd, wat we 'op moesten lossen'. De interactie werd door beide teams als een groot pluspunt ervaren;  "leuk- die "real live" filmpjes. Daardoor werd je echt in het spel gezogen. Het initiatief om samen een spel te doen en samen iets op te lossen viel erg in de smaak. De fair trade beloning maakte het geheel mooi af/rond. En! Er is veel gelachen. Kortom, super leuk georganiseerd, de deelnemers waren enthousiast!"

Rachelle | AkzoNobel

Was erg leuk als onspanning midden in de dag. Iedereen was daar heel positief over. Het gaf echt weer energie! 

Henk & Fenna | FrieslandCampina

Last Thursday I escaped from The Green Escape! A great escape room experience where we were challenged to find solutions for sustainable development goals. We really had the feeling of solving all the clues together in a group and we had a lot of fun!  It was fun and insightful. Thank you @thegreenescape for arranging this teambuilding activity 🌱!

Gerda | NHL Stenden Hogeschool

Dag Lisette! We vonden het allemaal zeer geslaagd en ik heb vanuit de deelnemers ook louter positieve geluiden gehoord. Een groot succes dus! 👍🏻👍🏻Dank voor de leuke foto’s, de geslaagde

middag en de fijne samenwerking! 

Steven | Young Colfield

Heel fijn dat the Green Escape er was. Er is nog veel over nagepraat.

Madeleine Boerma | het Zakelijke Hart 

Aanrader! Was super leuk om te spelen. Alsof ik in een echte escaperoom zat. Boeiend, lastig, puzzelend en super in elkaar gezet qua beeld en materiaal. Chapeau Lisette Wegman van the Green Escape

Martijn |Raadslid Utrecht 

Leuk spel gebaseerd op de bekende escape rooms, waarbij de global goals uitgebreid aan bod komen. Ideaal om als team te spelen en meer te weten te komen over de global goals (sustainable development goals). En ja, het is ons gelukt om binnen een uur de oplossing te vinden en de 'kluis' te openen.

Diana Visser | Corbion

Het was erg leuk! Vooral dat het aan de SDGs was gekoppeld en dat we echt ook wel elkaar nodig hadden om de puzzels op te lossen.

Studenten | Hogeschool van Amsterdam 

Leuker dan college!

Marcel | Compass Group 
the Green Escape sloot niet alleen heel mooi aan bij onze ambitie en aandacht voor duurzaamheid, maar zorgde ook voor veel fanatisme en lol binnen de teams. Geweldig om iedereen dit te kunnen laten beleven. Met enthousiasme wordt er over nagepraat. Dank voor de goede voorbereiding en organisatie!

Diana | VistaHypotheken 

We vonden the Green Escape erg geslaagd. Super leuk om op deze manier zo met elkaar in verbinding te zijn en iets gezamenlijks te kunnen doen! Echt een heel leuk spel en jullie hebben het goed in elkaar gezet! Wie weet gaan we deel 2 ook nog een keertje doen, ik hou het in gedachten! Heel veel dank namens ons hele team!

Karolien Niederer | Hotspotlab

Superleuk om mee te doen! Aanrader als mooie opwarmer voor bv. start nieuwe projectteams

Erwin | MeterInsight

"The Green Escape," een duurzame escape room die ons uitdaagde om onze groene denkvaardigheden te gebruiken en samen te werken als team. 

Jan | Pinsent Masons Netherlands

Thank you to the Green Escape for the super engaging (and very competitive!) session at Pinsent Masons Amsterdam office afternoon today.

Bekijk HIER reviews over
the Green Escape op Google, of laat zelf een review achter.

bottom of page