top of page

the Green Escape

Blij!

Alexandra |  Just Good People

Team Inkoop Professionals kwam deze week bij elkaar voor een Green Escaperoom Experience. Voor elk team dat is ontsnapt uit "the Green Escape" wordt door de organisatie een boom geplant. Dat is gaaf! Drie stuks in ons geval! Lekker duurzaam! Een aanrader, dit spel! 


Andhika | Maandag

Nogmaals dank je wel voor het organiseren en faciliteren van de leuke brainstorm en de Greenescape! Erg leuk om kennis met je te maken en om het spel te ervaren!

Nico | Zuyderland ziekenhuis

Dank je wel voor de sprankelende en inspirerende middag. Het puzzelen met de input vanuit de brainstorm gaat voor ons nu beginnen. 

Jan | Pinsent Masons Netherlands

Thank you to the Green Escape for the super engaging (and very competitive!) session at Pinsent Masons Amsterdam office afternoon today.

studenten | HvA

Leuker dan college! 

Marit | Omix

De middag was niet compleet zonder een activiteit waar iedereen zich van zijn beste kant kon laten zien. De opdracht? Ontsnap uit The Green Escape voor een betere wereld. Bij het uitvoeren van de opdrachten straalde het fanatisme eraf, super om te zien.  

Erwin | MeterInsight

Aangezien duurzaamheid onze verbindende factor is, hadden we een leuke duurzame activiteit georganiseerd; "The Green Escape," een duurzame escape room die ons uitdaagde om onze groene denkvaardigheden te gebruiken en samen te werken als team. En raad eens? Alle vier de teams kraakten op tijd de code! Als dank voor deze prestatie plant the Green Escape binnenkort vier bomen namens ons.

 

Anke | Capgemini

Nogmaals heel erg bedankt voor het faciliteren van de green escape. Ik heb na afloop erg enthousiaste reacties van mijn collega's gekregen. Het was een geslaagde kick off van ons jaar en daar heeft het green escape spel zeker aan bij gedragen.

Gerda & Henk | NHL Stenden Hogeschool

Dag Lisette! Geen dank! We vonden het allemaal zeer geslaagd en ik heb vanuit de deelnemers ook louter positieve geluiden gehoord. Een groot succes dus! 👍🏻👍🏻Dank voor de leuke foto’s, de geslaagde middag en de fijne samenwerking! 

Diana | VistaHypotheken 

We vonden the Green Escape erg geslaagd. Super leuk om op deze manier zo met elkaar in verbinding te zijn en iets gezamenlijks te kunnen doen! Echt een heel leuk spel en jullie hebben het goed in elkaar gezet! Wie weet gaan we deel 2 ook nog een keertje doen, ik hou het in gedachten! Heel veel dank namens ons hele team!

Myrte | Nationale Politie 

Het concept van the Green Escape sprak erg aan, omdat er een stukje maatschappelijk belang bij zit wat goed bij ons past. Echter, was het in het begin erg onduidelijk wat precies verwacht werd, wat we 'op moesten lossen'. De interactie werd door beide teams als een groot pluspunt ervaren;  "leuk- die "real live" filmpjes. Daardoor werd je echt in het spel gezogen. Het initiatief om samen een spel te doen en samen iets op te lossen viel erg in de smaak. De fair trade beloning maakte het geheel mooi af/rond. En! Er is veel gelachen. Kortom, super leuk georganiseerd, de deelnemers waren enthousiast!"

<Via LeukeWorkshop.nl>

Rachelle | AkzoNobel

Was erg leuk als onspanning midden in de dag. Iedereen was daar heel positief over. Het gaf echt weer energie! 

 

Henk & Fenna | FrieslandCampina

Last Thursday I escaped from The Green Escape! A great escape room experience where we were challenged to find solutions for sustainable development goals. It was fun, insightful and covid proof. Thank you @thegreenescape for arranging this teambuilding activity 🌱!

Today my team and I participated in an escape room, really had the feeling of solving all the clues together in a group and we had a lot of fun! 

Diana Visser | Corbion

Het was erg leuk! Vooral dat het aan de SDGs was gekoppeld en dat we echt ook wel elkaar nodig hadden om de puzzels op te lossen.

Marcel, Sabine & Dennis | Compass Group 
the Green Escape sloot niet alleen heel mooi aan bij onze ambitie en aandacht voor duurzaamheid, maar zorgde ook voor veel fanatisme en lol binnen de teams. Geweldig om iedereen dit te kunnen laten beleven. Dank voor de goede voorbereiding en organisatie!

 

Super leuk om met collega’s een escaperoom te doen! Wat begon met een uitje voor 6 personen is uitgegroeid tot 50! En Lisette kennende heeft ze dit zeer professioneel weten vorm te geven. Met enthousiasme wordt er over nagepraat. Een teambuilding sessie met een leerzame tint over de Sustainability Goals van de Verenigde Naties.  

Ik heb enorm genoten van de middag. We zaten in het begin even vast, en hadden liever iets sneller hulp verwacht. Naast het abrupte einde heb ik vooral bijzonder leuke reacties ontvangen over de middag! Enorm bedankt voor de verzorging!

Madeleine Boerma | het Zakelijke Hart 

Aanrader! Was super leuk om te spelen. Alsof ik in een echte escaperoom zat. Boeiend, lastig, puzzelend en super in elkaar gezet qua beeld en materiaal. Chapeau Lisette Wegman van the Green Escape

Martijn van Dalen | Gemeenteraadslid Utrecht 

Leuk spel gebaseerd op de bekende escape rooms, waarbij de global goals uitgebreid aan bod komen. Ideaal om als team te spelen en meer te weten te komen over de global goals (sustainable development goals). En ja, het is ons gelukt om binnen een uur de oplossing te vinden en de 'kluis' te openen.

Karolien Niederer | Hotspotlab

Superleuk om mee te doen! Aanrader als mooie opwarmer voor bv. start nieuwe projectteams

Desiree van de Ven | Gemeente Utrecht

Erg leuk en leerzaam om te doen. Een aanrader voor iedereen of je wel of niet al bekend bent met de Global Goals. Super initiatief Lisette

Gabriella Eekhout-Saiu

Leuk om te doen en een goed idee voor een sustainable teamactiviteit!

Martijn Meerman

Hele mooie gamification van een belangrijk onderwerp!

Imke Houben | Foodimpct

Een spel gebaseerd op de populaire escape rooms met de Sustainable Development Goals als onderwerp. Zeker een goede tip voor teamuitjes. Erg leuk om te doen met je team, en vergroot tegelijkertijd de betrokkenheid met de Goals. Bedankt Lisette voor de leuke middag!
 

Benieuwd wat je kan verwachten? Lees verder over de mogelijkheden op de homepage of bekijk de foto's.

bottom of page