top of page

 

 

Lisette Wegman | CEO | Chief Everything Officer 

Hi, ik ben the Chief Everything Officer van the Green Escape. Ik heb the Green Escape ontwikkeld en ben het gezicht van the Green Escape.
Van productontwikkeling tot gamemaster, van klantcontact tot inkoper 
en van 
gamedesigner tot marketing, ik ben de CEO van the Green Escape. 

Social entrepreneurship zit in mijn bloed want in 2012 richtte ik mijn eigen verantwoorde en duurzame evenementenbureau Bureau WElle op, toen onderscheidend en uniek in de evenementenbranche. Ruim 10 jaar was ik eigenaar van dit succesvolle bureau. 

Een betere wereld

Er is een deel in ons allemaal dat droomt van een betere wereld. Ik geloof dat inspiratie over duurzaamheid, mensen aanzet om actie te ondernemen zodat zij de wereld wat mooier kunnen achterlaten dan dat deze nu al is. Die vonk van inspiratie realiseer ik met the Green Escape. Ik geloof en weet dat the Green Escape inspireert en dat er zo verandering gaat plaats vinden.  

Hoe het begon 

Ik had eens idee over een duurzame escape room. Ik had eens een idee over gamification van de Sustainable Development Goals (SDG's). Met dit idee kwam er een investeerder aan boord. Op 5 maart 2020 was de investering om the Green Escape te realiseren rond. Helaas gooide de Corona-crisis roet in het eten en ging deze investering niet door. Toch ging het idee in de Corona-crisis van de tekentafel naar een concrete droom. De sleutel was Crowdfunding. Er gebeurde iets wonderbaarlijks, want in 30 dagen heb ik bijna € 10.000 opgehaald, mensen geloofden in the Green Escape. 

De puzzelstukjes vielen op zijn plaats en op 25 september 2020 was the Green Escape een feit. Ik begon met een online variant en een versie tot 16 personen in

1 locatie. In het najaar van 2022 kwam er de mobiele versie voor grote groepen tot 200 personen bij. Met deze versie reis ik door binnen-en buitenland om die vonk van inspiratie bij de deelnemers te ontsteken. Speel je mee? The Green Escape is inzetbaar als escaperoom en als duurzaam bedrijfsuitje met als doel het realiseren van teambuilding en het vergroten van het bewustzijn (increasing awareness) rondom duurzaamheid en maatschappelijke onderwerpen. 

CEO Lisette Wegman

Over mij

the Green Escape - Lisette Wegman.jpg
Lisette Wegman | the Green Escape

 

 

Zelf een escaperoom bedenken? 

Wil je zelf een escaperoom bedenken, ik heb wat tips voor je achtergelaten in mijn blog.

bottom of page