top of page

the Green Escape

Teamuitje voor 8 tot 200 personen

The Green Escape
Er is een deel in ons allemaal dat droomt van een mooiere wereld en die wereld kunnen jullie realiseren door het oplossen van the Green Escape. Want dan laten we samen de wereld een beetje mooier achter. Daarvoor moeten jullie in 60 minuten de Sustainable Development Goals oplossen. Wat dat zijn? Lees maar even mee.

 

Duurzaam bedrijfsuitje op je eigen locatie

The Green Escape is een escaperoom voor grote groepen om samen met collega's te spelen en is een idee voor een teamuitje dat past bij iedere organisatie. 

Strijd in teams van 7 collega's tegen elkaar. Welk team lost de SDG's het snelste op en kan zich de winnaar noemen! We realiseren het echte escaperoomgevoel door inzet van verschillende kanalen; WhatsApp, internet, live bij elkaar, online codes, filmpjes, foto's, props, een aanwijzingenbox per team en nog een aantal leuke verrassingen die we niet willen verklappen. Bovendien is er bij jullie op locatie een gamemaster die de gehele game begeleidt en jullie meeneemt op avontuur. Je ervaart spanning, euforie, tevredenheid, blijdschap, frustratie, trots, inspiratie en een positief gevoel. 

Hoe werkt het? 

  • locatie: eigen locatie - we komen naar jullie toe! 

  • tijdsduur: 90 minuten inclusief uitleg en prijsuitreiking

  • taal: Nederlandstalig & Engelstalig

  • aantal personen: 8 tot 200 personen

Niets zo leuk om the Green Escape aan te passen aan jouw wensen,

lees verder voor de mogelijkheden voor the Green Escape op maat.

Teambuilding escape room
bottom of page