top of page

the Green Escape

Figurant bezig met oplossing van het doosje.JPG

Hoe gaat het in zijn werk? 

Concept

Jij wilt toch ook de wereld een beetje mooier achterlaten? Los dan in 60 minuten de Sustainable Development Goals op. Voor elk team dat dat lukt planten we een boom. Welk team lost als snelste de SDG's op en kan zich de winnaar noemen!

Teambuildingsactiviteit duurzaamheid
Teambuilding escape room

Strijd in teams tegen elkaar

In deze escaperoom game strijd je met je gehele groep op hetzelfde moment, in dezelfde ruimte, in teams van 6 tot 8 personen tegen elkaar.

Gamemaster

Bij jullie op locatie is een gamemaster die de gehele game begeleidt en jullie meeneemt op avontuur. Onze gamemaster brengt alle materialen mee en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. 

Jij regelt de ruimte, wij doen de rest!

moderator escaperoom voor grote groepen
the Green Escape - Lisette Wegman_edited
Lisette Wegman - the Green Escape
uitleg over escaperoom voor grote groepen
hoe werkt een escaperoom voor grote groepen
leukste teamuitje duurzaam
inspirerend idee voor een duurzaam bedrijfsuitje

Wat kan je verwachten

Na een korte introductie en uitleg start de aftelklok met spannende muziek. Elk team opent de aanwijzingenbox met daarin props, foto's, printmaterialen met escaperoom puzzels en QR-codes. Op hetzelfde moment komen de aanwijzingen per WhatsApp binnen en is duidelijk dat er in de ruimte ook een aantal props liggen die gebruikt moeten worden. 

De teams gaan aan de slag en terwijl de tijd wegtikt komt elk team dichter bij de oplossingen van de Sustainable Development Goals. Welk team ontcijfert alle oplossingen en vindt het ultieme doel.

 

Als de tijd voorbij is maakt de gamemaster de balans op. De prijsuitreiking met de teamranking volgt; voor wie planten we een boom en welk team gaat naar huis met de eer van de winst en een cadeautje. 

Een interactieve ervaring

Onze game is interactief, we maken gebruik van: WhatsApp, internet, qr-codes, filmpjes, foto's en props. Bovendien krijgt ieder team een branded aanwijzingenbox.

the Green Escape escaperoom grote groepen
Escaperoom English companies

In het kort:

  • op jullie eigen locatie, we komen naar jullie toe!

  • teambuildingsspel binnen

  • 90 minuten inclusief uitleg en prijsuitreiking

  • te spelen in het Nederlands of in het Engels

  • 8 tot 200 personen spelen tegelijkertijd

Doelgroep

Duurzaam teamuitje the Green Escape is te spelen voor elke organisatie die op zoek is naar een MVO Teamuitje. Diverse corporate bedrijven, het MKB, gemeentes, landelijke overheden, stichtingen, scholen en social enterprises gingen je voor:

bottom of page