top of page

the Green Escape

Escaperoom voor grote groepen

Een escaperoom is een populaire activiteit voor een teambuilding of bedrijfsuitje. Helaas zijn de meeste escaperooms niet geschikt voor grote groepen. The Green Escape is dat wel! Deze uitdagende, groene escaperoom is juist ontwikkeld voor grote groepen van 8 tot 200 personen. Je speelt deze escaperoom bovendien op eigen locatie, dus geen gedoe met vervoer en dergelijke. Dit maakt de activiteit zeker niet minder leuk. Jullie worden namelijk flink op de proef gesteld en moeten diverse breinbrekende raadsels oplossen om te kunnen ontsnappen. Goed teamwork is de sleutel tot succes. Durf jij de uitdaging aan?

De leukste escaperoom voor grote groepen

Wie zoekt naar een escaperoom voor grote groepen heeft dus niet veel keuze, maar The Green Escape is natuurlijk niet de enige escape room die je met grote groepen speelt. Wel is onze escape room de leukste. Lees de enthousiaste reviews van eerdere deelnemers maar eens:

 

“Een sprankelende en inspirerende middag”, “Bij het uitvoeren van de opdrachten straalde het fanatisme eraf, super om te zien” en “Aanrader! Was super leuk om te spelen. Alsof ik in een echte escaperoom zat. Boeiend, lastig, puzzelend en super in elkaar gezet qua beeld en materiaal”. Dit is slechts een greep uit het grote aantal lovende reacties.

Duurzame escape room

Wat onze escaperoom uniek maakt, is dat duurzaamheid hierin een centrale rol speelt. Als team wordt je uitgedaagd om oplossingen te vinden voor Sustainable Development Goals en na te denken over duurzaamheid. Voor elk team dat ontsnapt, planten wij een boom. Zo draag je door de escaperoom te spelen direct bij aan een groenere wereld. Dit maakt The Green Escape passend voor organisaties die zich bezighouden met duurzaamheid. Maar ook voor het creëren van meer bewustwording rondom de Sustainable Development Goals van de VN is deze escaperoom voor grote groepen heel geschikt. 

Zeer geschikt als teambuilding

Een escape room draait om samenwerking. Alleen door krachten te bundelen en elkaar te stimuleren is het mogelijk om de oplossing te vinden en te ontsnappen uit de escaperoom. Dit maakt een escape room een leerzame en leuke activiteit voor teambuilding. Bovendien kun je deze escaperoom spelen als team tegen team waardoor de activiteit nog een extra uitdaging krijgt, namelijk het verslaan van de andere teams. Veel deelnemers verbazen zich na afloop van de activiteit over het fanatisme dat het spel in iedere speler losmaakt.

Boek vanaf 25,- per persoon

The Green Escape is te boeken voor groepen vanaf 8 personen. Bij 8 tot 30 deelnemers geldt een vast tarief van 750,-. Voor groepen vanaf 30 personen rekenen wij 25,- per deelnemer. Dit tarief is inclusief:

 

  • persoonlijke gamemaster

  • planten van 1 boom per team

  • cadeautje voor iedereen in het winnende team

  • reiskosten in NL op 100 km van Amsterdam inbegrepen

 

​Het maximum aantal deelnemers voor deze escaperoom is 200 personen. Het is ook mogelijk om een escaperoom op maat te laten ontwikkelen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct beschikbaarheid op door het formulier in te vullen.

Teambuilding escape room
bottom of page