top of page

the Green Escape

Duurzaam teamuitje

Duurzaamheid is een thema dat je op veel manieren terug kunt laten komen. Speelt duurzaamheid een belangrijke rol in jouw organisatie? Of streven jullie ernaar om een grotere bewustwording rond dit thema te creëren? Dan is een duurzaam teamuitje echt iets voor jullie! The Green Escape is een inspirerende, groene escaperoom waarin teams uitgedaagd worden om samen te werken en oplossingen te vinden voor Sustainable Development Goals. Lukt het jullie om binnen de beschikbare tijd te ontsnappen? Wij planten een boom voor elk team dat hierin slaagt!

Een inspirerende teamactiviteit

Het organiseren van een leuke teamactiviteit kan een behoorlijke uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk het liefst iets vinden dat iedereen aanspreekt, de band binnen het team versterkt en waar nog lang over nagepraat wordt. The Green Escape heeft dit allemaal. Eerdere deelnemers aan ons spel noemen het inspirerend, geslaagd en een aanrader. De combinatie van een escape room met het thema duurzaamheid zorgt ervoor dat het een ervaring is die indruk maakt.

 

De opdrachten die je tijdens dit spel moet oplossen zijn geschikt voor een grote doelgroep. Van studenten tot hoger management, iedereen wordt door onze puzzels uitgedaagd. Doordat de klok tikt en je deze escape room in teams tegen elkaar kunt spelen wordt de teamspirit aangewakkerd en stijgt het fanatisme naarmate de tijd verstrijkt. Goede samenwerking en overleg is de sleutel tot het oplossen van het raadsel. Dit maakt van The Green Escape een inspirerende teambuildingactiviteit.

Geschikt voor grote groepen

Anders dan andere escaperooms is The Green Escape bedacht voor grote groepen. Je speelt dit spel met maximaal 200 personen. Het minimum aantal deelnemers is 8. Er is een Nederlandse en een Engelse versie beschikbaar waardoor het ook gespeeld kan worden door internationale organisaties. En het allermooiste is misschien nog wel dat het gewoon op de eigen locatie wordt opgebouwd. Een enthousiaste gamemaster komt naar je toe met alle benodigde materialen en bouwt de escape room ter plekke op. Wil je gepersonaliseerde antwoorden of eigen branding toevoegen? Ook een escape room op maat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Organiseer eens een duurzaam teamuitje

Op zoek naar een originele invulling voor de jaarlijkse teambuilding? Organiseer eens een duurzaam teamuitje! Laat je verrassen door onze tarieven en check direct onze beschikbaarheid.

Inspirerend teamuitje.jpg
bottom of page