top of page

3 Duurzame en Inspirerende Eventlocaties waar je the Green Escape kan spelen

Weten jullie een inspirerende en duurzame eventlocatie waar wij the Green Escape kunnen spelen? Die vraag krijgen we regelmatig. Natuurlijk weten we dat. In dit blog willen we een aantal bijzondere plekjes met je delen!


Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat het niet alleen fijn is als een evenementen locatie bijdraagt aan een betere wereld, ze moeten ook een unieke en inspirerende sfeer bieden en genoeg ruimte hebben zodat je onze escaperoom voor grote groepen kunt spelen.

De afgelopen tijd zijn we bij alle drie de locaties langs geweest zodat we met een gerust hart kunnen zeggen dat ze aan bovenstaande criteria voldoen.


Ga met ons mee op een reis door Nederland, langs drie duurzame - totaal verschillende - locaties.


Anna Haen in Abcoude

Gelegen vlakbij het pittoreske Abcoude, middenin de natuur aan de Gein, biedt Anna Haen - een idyllische setting voor jullie bedrijfsuitje. Wat deze locatie echt onderscheidt, is haar toewijding aan puur natuur, ambacht en duurzaamheid. Anna Haen werkt nauw samen met lokale boeren en producenten om verse, biologische ingrediënten met een verhaal te gebruiken in hun catering. De locatie zelf is een gerestaureerde boerderij met een charmante, rustieke uitstraling, omgeven door groen. Een heerlijke buitenplek met de focus op lokaal maakt dat Anna Haen een perfecte keuze is voor wie the Green Escape wil spelen.
De Groene Afslag in Laren

De Groene Afslag, gelegen in Laren, is meer dan alleen een evenementenlocatie; het is een broedplaats voor duurzaamheid en innovatie. De locatie is gehuisvest in een oude kazerne en is volledig getransformeerd tot een creatieve en inspirerende ruimte. Het unieke aan De Groene Afslag is de combinatie van duurzaamheid en creativiteit. Ze organiseren regelmatig workshops, lezingen en andere evenementen die gericht zijn op het bevorderen van een duurzame levensstijl. De Groene Afslag maakt gebruik van gerecyclede materialen voor de inrichting en richt zich op zero waste-principes. Dit maakt het een ideale locatie voor bedrijven en organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

De Kas in Woerden

Midden in het Groene Hart van Nederland vind je De Kas in Woerden. Deze locatie is letterlijk en figuurlijk een groene oase. De Kas is een voormalig kantorencomplex die is omgebouwd tot een multifunctionele evenementenruimte. Hoog boven op het gebouw bieden de grote glazen wanden een prachtig uitzicht op de omgeving en laten veel natuurlijk licht binnen. Als meeting- en evenementenlocatie vindt de Kas duurzaamheid erg belangrijk.  Dit doen ze door zo veel mogelijk creatieve cateringoplossingen te gebruiken en door verschillende innovaties. Denk bijvoorbeeld aan het kweken van hun eigen oesterzwammen, de siropenbar en het recyclen van oude spijkerbroeken; de stof gebruiken zij als isolatie. Het duurzame karakter van De Kas maakt het een unieke plek waar je the Green Escape kan spelen.
Zo, daar zijn ze, drie fantastische tips voor een duurzame en inspirerende eventlocatie. En of je nu the Green Escape plant of een ander evenement, deze drie duurzame locaties bieden de perfecte setting. Anna Haen, De Groene Afslag en De Kas combineren duurzaamheid met unieke, inspirerende omgevingen. Ze laten zien dat duurzaamheid en plezier uitstekend samen kunnen gaan. Door te kiezen voor een van deze locaties, draag je bij aan een groenere toekomst en creëer je een onvergetelijke ervaring voor je gasten.


Comments


bottom of page