top of page

the Green Escape

Sustainable Development Goals

Maatschappelijk verantwoord teamuitje

Een maatschappelijk verantwoord teamuitje, dat klinkt leuk, maar hoe pak je dat aan? Ontdek The Green Escape en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag bij het organiseren van een uitdagend teamuitje dat niet alleen leuk is, maar ook een maatschappelijk verantwoord thema heeft. Deze interactieve game voor groepen van 8 tot 200 personen kan op de eigen locatie worden gespeeld, dus geen geregel met vervoer of parkeren. Een spelleider komt naar jullie toe met alle materialen en laat jullie in teams tegen elkaar strijden. Voor elk team dat weet te ontsnappen planten wij een boom.

 

the Green Escape

The Green Escape is een spannende escape game waarin de Sustainable Development Goals van de VN centraal staan. Door het oplossen van allerlei uitdagende opdrachten zul je steeds een beetje dichter bij de ontsnapping komen. Gebruik al je zintuigen, laat je hersenen werken en bundel je krachten, alleen dan zul je deze escape room kraken. Samenwerken is essentieel in The Green Escape, daarom is deze activiteit zeer geschikt voor teambuilding, heisessies, onboarding-programma’s of introductiedagen.

 

Maatschappelijk verantwoord teamuitje

Het jaarlijkse teamuitje krijgt een heel andere dimensie wanneer je een maatschappelijk verantwoord thema eraan geeft. Naast het ontdekken en benutten van elkaars kwaliteiten en het werken aan een goede teamspirit, worden jullie tijdens dit teamuitje bewust rondom thema's als klimaatactie, gendergelijkheid, goede gezondheid en welzijn en ongelijkheid verminderen. Door al gamend kennis te maken met deze en andere onderwerpen wordt dit teamuitje anders dan alle andere en zal er nog lang over nagepraat worden.

teamuitje MVO

“The Green Escape sloot niet alleen heel mooi aan bij onze ambitie en aandacht voor duurzaamheid, maar zorgde ook voor veel fanatisme en lol binnen de teams. Geweldig om iedereen dit te kunnen laten beleven. Met enthousiasme wordt er over nagepraat. Dank voor de goede voorbereiding en organisatie!” - Marcel | Compass Group

5 redenen om een maatschappelijk verantwoord teamuitje te organiseren

Behalve bewustwording van de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn er meer redenen te noemen om een duurzaam teamuitje te organiseren.

We noemen de belangrijkste:

  1. versterk de betrokkenheid bij duurzaamheid;

  2. minimale ecologische footprint;

  3. stimuleer samenwerking en teamspirit met een duurzame teambuilding activiteit;

  4. educatie en bewustwording;

  5. inspiratie voor toekomstige initiatieven.

Lees hier meer over in ons blog: Waarom duurzame teambuilding activiteiten een krachtig signaal zijn naar je team

Maatschappelijk Verantwoord Teamuitje

Boek nu vanaf 25,- per persoon.

Enthousiast geworden? Gebruik het formulier om de beschikbaarheid van The Green Escape op te vragen. Je ontvangt dan direct beschikbaarheid voor jullie Maatschappelijk Verantwoorde teamuitje. Bij groepen van 30 of meer personen rekenen wij 25,- per persoon. Voor groepen tot 30 personen geldt een vast tarief van 750,-.

Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden met ons doornemen? Stuur ons een mailtje, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. 

bottom of page